27. syyskuuta 2011

Tiistai

Eilen kävin juoksuttamassa koko köörin "hiekkakasalla", ja kyllä niillä vauhtia riittikin. Harmi kun ei ollu kamera mukana. Mutta toisaalta, keli oli rapanen ja siinä ei paljon olis kameralla mukana pysyny ku rapa lensi.

Kaikki koirat otti oikeen urakalla mutakylpyjäkin. Pojat pääsikin sitten kunnon pesulle, kun olivat molemmat aivan yltäpäältä ravassa. Tyttöjen karva onneks hylkii jonku verran ja se rapa irtoaa helposti kun on kuivunu.

Sitten muita uutisia!
Olen tässä vuoden päivät pyöritelly mielessäni ajatusta että josko astuttaisin Safirin. Safir on rakenteeltaan, luonteeltaan ja harrastus mahdollisuuksiltaan juuri sellainen kun toivoin. Ja toivoisin että saisin Safirista itselleni pennun tulevaisuudessa.

Tänään sain vihdoin kaikki paperit eteenpäin, ja nyt odotellaan sitten kennelnimelle virallista vahvistusta. Toki siinähän kestää arvioltaan n. 6kk. Että hetken saakin odotella... Mutta ainakin olen pienen pienen askeleen lähempänä toivettani!

Uroksia olen katsellut jo pidemmän aikaa, ja muutama varteenotettava sulho on kiikarissa. Tulevalla uroksella toivon olevan näyttöä näyttelyistä, mutta eritoten juoksupuolelta. Toivon myös että uros olisi väriltään hiekka mustalla manttelilla, tai ainakin mahd. tumma. Toki terveys on tärkein! Ja mahd. jälkeläisnäyttö. Pennutus tapahtuisi luultavasti alkuvuodesta 2013.
Mutta, siitä sitten lisää kun on ajankohtaisempaa...

Että sellaista!

Sitten jännätään vielä...
Safir juoksee vielä kerran kilpaa tälle kaudelle. Lauantaina 480m sijoituslähdön. Sitten päästään molemmat ansaitulle talvilomalle. Ens kautta odotan todella innolla. Safir on vaan parantanu suorituksiaan melkeen joka kerta kun on kilpaa juossu. Tästä on todella hyvä jatkaa ensi kaudelle! Tyttö on ihan huippu!

Tässä vielä kuvasarja viikonlopun voittajasta
© Janne Korpela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti