11. syyskuuta 2011

Viron reissu

Seuraava näyttelyreissu taittuikin sitten Viron puolelle. Matkaan lähdimme, jälleen, Marin ja koirien kanssa. Eka mietittiin et oltais yötä Virossa, vaikka oli kyse vain yhdenpäivän kv näyttelystä. Päätimme kumminki uhkarohkeina lähteä ekalla laivalla aamulla ja tulla viimisellä illalla. Kerkesimme hyvin!

Koirat jäi autoon matkan ajaksi. Laivallahan ei mene kun pari tuntia, ja autokansi oli lämmin joten koirat tarkeni hyvin.

Perillä satamassa sitten näpyteltiin osote navigaattoriin ja lähdettiin ajamaan. Ja voin kertoa että navigaattori on tosi hieno ja mahtava keksintö, sillon ku se oikeesti toimii.
Tiet ja kadut vaan kapeni ja kapeni. Asvaltti oli vaan huonompaa ja huonompaa mitä pidemmälle ajettiin. En tiä minkä ihme reitin se navigaattori oli taas löytäny. Mutta jotenki me loppujen lopuks löydettiin perille.

Kehään mentiin eka mä ja Safir. Tuomari ei kovin kauan arvostellu, ja en muista että hän olis koko koiraan edes koskenu. Mutta ilm. tykäs typystä, kun saimme hältä kaiken. Oli muuten eka kerta kun piti näyttää koiran hampaat ite kehässä.

© Mari Rannila
Sitten tuli Marin ja Cujon vuoro. Mua aina jännittää näyttelyissä, mutta melkeen enemmän muiden puolesta. En tiedä miksi. Onneks jännittäminen oli turhaa, ja Cujokin nappasi itselleen kaiken.

© Susanna Korpela
Sitten vaan odotettiin että isot kehät alkais. Kokoontuma kehässä, tai siis jonossa, jännitys sitten jälleen tiivistyi. Kehä oli iso, joten vauhtia sai olla reippaasti. Sieltä sitten yksitellen tuomari poimi jatkoon menijät, just kun uskalsin katseeni nostaa lattiasta ylös niin tuomari heilautti mulle kättä. Päästiin Safirin kanssa neljän parhaan joukkoon, jes! Ja eiku juoksuksi taas. Niin Safir lopulta sitten oli hienosti RYP-4, upea tyttö!

Sloughi tulokset:

Kansainvälinen näyttely 13.2.2011 Tallinna, Viro
Tuomari: Igor Selimovic, Kroatia

nartut

NUO
Alwaahid Alzana ERI, NUK1, PN1, ROP, EE-SERT, CACIB, RYP-4!!


Safir RYP-4
© Jenni Lehtonen

Unkarinvinttikoira tulokset:

Kansainvälinen näyttely 13.2.2011 Tallinna, Viro
Tuomari: Igor Selimovic, Kroatia

urokset

AVO
Avenina's Bojangles ERI, AVK1, PU1, ROP, EE-SERT, CACIB → EE MVA!! 

Onnea Mari & Cujo!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti