24. syyskuuta 2011

Maastomestaruus

Tänään juostiin HVK:n järjestämät KV-maastot, avoin HVK:n maastomestaruus ja HSKP:n maastomestaruus 2011, HVK:n ja HSKP:n vetarrinimestaruus 2011.

Slougheja oli alunperin ilmotettuna 8 kpl, mutta kaksi koiraa jäi valitettavasti pois ja näin ollen kisaamassa oli 6 kpl. koiria.
Aamu hieman takkusi, eläinlääkärin jonossa seistiin tovi jos toinen. Mutta sitten kun asiat alko rullaamaan, ne meni ihan suht. sujakasti. Sää oli tooodella vaihteleva. Välillä oli ihan poutaa, välillä tuli vettä kaatamalla ja välillä paisto aurinko. Huh! Onneks oli paljon vaatetta päällä ja kumpparit jalassa.

Arvonnassa Safir sai parikseen Sadun (Elegantin Lehtikulta) ja punasen manttelin. Lähtönumero oli 7. Ratoja oli kaksi, ja sloughit juoksi alkuerät radalla nro. 2.

Kun oli enää muutama pari ennen meitä, niin alko taas jännittään ihan kamalasti. Mutta se vesisade sai jännityksenki unohtumaan aikaajoin!
Sitten tuli tyttöjen vuoro startata. Molemmat lähti hyvin, ja sitten pelto oliki sen verta mäkinen että ei sitä paljon ite pystyny seuraamaan mitä missäkin tapahtu. "Maali" oli myös pellon keskellä, ja sinne piti käppäillä samaan aikaan kun koirat juoksi.

Safir juoksi puhtaan ja hienon juoksu. Olen tyytyväinen!
Pisteitä typy sai ae:ssä 231, ja oli toisena.

Finaaleita jouduttiin odottelemaan vähän pidempään, mutta sillon alkoi onneksi sää jo selkenemään.

Finaalit juostiin sitten radalla nro. 1.
Koska Riad (Elegantin Lyijyhohde) johti, oli Safir automaattisesti sen pari. Mantteli pysyi samana punaisena ja lähtö oli nro. 8.

Safir juoksi finaalissa tosi hyvin, ja jakso painaa loppuun asti kunnolla.

Rata nro. 1. oli enemmän vauhti rata, kun taas rata nro. 2. oli enemmän tekninen rata. Safir sai finaalista vielä ae:tä paremmat pisteet 244. Hyvä tyttö!

Safir finaalissa
© Pia Chaouki
Safir finaalissa
© Pia Chaouki
Safir ja Riad finaalissa
© Pia Chaouki
Safir ja Riad finaalissa
© Pia Chaouki
Safir ja Riad finaalissa
© Pia Chaouki
Sitten olikin aika alkaa jännäämään palkintojen jakoa. Hui! Tunnelma oli hyvä, ja moni koira sai todella hienoja pisteitä. Azawakhitki kolmen pisteen eroilla. Tasasta menoa!

Safir sitten otti ja voitti kisan!! Jeee!! Sai toisen maasto sertin ja ekan cacilin. Jippii!
Aika hyvin, kaksi kisaa ja kaksi voittoa! Ei hassumpaa.

Tulokset (24.9.2011):

1. Alwaahid Alzana 231 + 244 = 475 p. SERTK, CACIL, HSKP-I
2. Elegantin Lyijyhohde 247 + 202 = 449 p. SA, V-CACIL, HSKP-II
3. Elegantin Lehtikulta 195 + 230 = 425 p. SA, HSKP-III
4. Sabih Shi'Rayan 193 + 231 = 424 p. SA
5. Elegantin Lyijylouhos 215 + 198 = 413 p. SA
   Alwaahid Adira 60 = 60 p.
   Elegantin Liuskekivi POISSA
    Moulay el Mehdi al Ashrah POISSA

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät täältä.

© Janne Korpela
Palkinnot oli tosi kivat kisoissa. Saimme HVK:n kiertopalkinto kera kansion. Sitten HVK:n manttelin, kaksi pokaalia, kolme ruusuketta, vinttikoirataulu, pieni laatta ja Royalin lahjakortti (12-15kg).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti