13. syyskuuta 2011

HVK:n Makkarajuoksut

Tänään oli HVK:lla kauden päättäjäiset, eli perinteiset Makkarajuoksut. Sää oli vaan melko kurja, kun välillä sato kaatamalla ja välillä oli ihan ok. Mutta onneks ei satanu just ku tytöt juoksi.

Mukana menossa oli siis Safir ja Maisa.
Safir oli koejuoksu kaverina Koru-siskolle. Tytöt juoksi 480 m. ja tämä oli Korun viiminen ryhmäkoe, joka hyväksyttiin! Mahtavuutta!

Koru lähti kopista nro. 1 ja Safir kopista nro. 3.
Safir on tähän mennessä ollu todella helppo kopittaa. Mutta tänään se sit päätti pistää hanttiin. Heti eka Safir kyllä yritti mennä Korun koppiin. Olis kait halunnu itelleen suoran linjan, en tiedä. Mutta sain sen sit koppiin "nostettu" kun se pisti tosissaan hanttiin. Ja sit jo pelkäsin et noinkohan juoksee edes ku oli niin hankalaa.
Veräjä aukes, ja tytöthän ampas ku tykin suusta matkaan. Koru vaihto keskelle Safirin takaa, ja Safir nappas veturin paikan. Koru kyllä puski hyvin sivusta tulemaan, ja oli selvästi aikeissaan juosta ohi. Safir taas oli päättäny et kaverihan ei ohi tule ja paineli menemään!

Sellasta kyytiä tytöt sit paineli, et Safir juoksi oman ennätyksen: 34,15 sek.
Korunki aika oli upean hienosti alle 35 sek.

Mahtavaa tytöt!!

© Kerttu Haaslahti

Maisa kipitti, tai siis sen oli tarkotus kipittää, etusuora.
Kun päästin tytöstä irti, se kääntyi ja oli tulossa takas syliin. Haha! Niinpä mammanki piti pistää jalalla juosten. Ajoi Maisa aina hetken viehettä, mutta enimmäkseen kaahasi vain edes takaisin. Kyllä se siitä...

© Kerttu Haaslahti

1 kommentti:

  1. Sanoit, että sinut saa haastaa, joten; http://kotelovaihe.blogspot.com/2011/09/sumun-jalkeen.html

    VastaaPoista