11. syyskuuta 2011

Kesälesken iltajuoksu

Safir juoksi onnistuneesti kaikki vaaditut kolme koejuoksua radalla v. 2010, ja täten sai kilpailukirjan. Ikä ei kumminkaan riittäny kilpailemaan vielä v. 2010. Niinpä tänä vuona on meidän ensimmäinen kilpailukausi.

Ensimmäinen virallinen kisa koitti sitten 8.pvä kesäkuuta. Matkana oli 480m, joka on sloughien päämatka.
Tehtiin muuten sloughien osalta tuona kesäkuisena iltana historiaa. Oli eka kerta suomen ratakisojen historiassa kun radalla nähtiin täyslähtö slougheja! Mahtavaa!!
Mua jännitti aikalailla ennen starttia, koska Safir ei ollu koskaan juossu noin isossa porukassa vielä radalla. Mutta luotin että tyttö hoitaa oman osuuden hienosti.
Koppiarvonnassa Safirille tuli koppi nro. 5, joka oli mielestäni ekakertalaiselle hyvä, ettei jää heti puristuksiin ekassa startissaan jos olis lähteny alkupään kopeista.
Safir on aina ollu todella helppo kopittaa, päästää vaan kaulapannasta irti niin se siirtyy ite rauhallisesti koppiin. Sitten se painaa pään alas ja vaan tuijottaa, ja odottaa että veräjä räpsähtää auki. Ei onneks räppää veräjää tms. Kopistä lähtee myös hyvin.
Ekoissa kisoissa näki hyvin että on vielä nuori, kokematon ja hieman epävarma koira. Juoksulinjaa haettiin kokoajan, ja Safir ei uskaltanu puskea muiden mukana kaarteisiin. Safir ei myöskään uskaltanu mennä kenenkään ohi, ennenkun maalisuoralla sitten avas hanat kokonaan. Safirin sijoitus oli 5./6. Odotuksia ei ollu muutakun että juoksis puhtaan ja hyvän oman juoksun. Ja niinhän se typy teki. Aika oli huonoin tähän mennessä (jos vertaa treeneihin), mutta sillä ei ole väliä. Pääasia oli että koiralla oli kivaa, ja pää kesti juosta noin isossa porukassa. Tästä on hyvä jatkaa! 

Tulokset (8.6.2011):

1. Elegantin Lyijyhohde 34,50 sek.
2. Elegantin Lyijylouhos 35,11 sek.
3. Elegantin Lehtikulta 35,45 sek.
4. Sabih Shi’Rayan 35,53 sek.
5. Alwaahid Alzana 42,06 sek.
6. Ain Zafir Alaq 42,59 sek.

Onnea voittajalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti