11. syyskuuta 2011

HVK:n ratakisat

Heinäkuussa oli taas ratakisojen vuoro (480 m). Jälleen Tuomarinkartanolla, kuten kaksi aikasempaakin kisaa. Nyt Safirilla oli vastassa kaks "uutta" koiraa. Jännitti taas kamalasti. Mutta oli kiva kun oli vähemmän koiria, vain kolme. Pystyy nää aloittelevat vähän rohkeemmin juosta kun ei tule ruuhkaa. Kaikki kolme on suht. vähän kisannut, joten koirat oli ns. samalla viivalla. Hyvää harjotusta siis kaikille kolmelle.

Upea lähtö!
© Jari Turunen
Koppiarvonnassa Safir sai tälläkertaa kopin nro. 3, eli lähti kahden koiran välistä. Lähtö suju upeasti, ja Safir pinkas heti johtoon. Meillä on kumminki nyt tällanen "ensimmäisen kaarteen -murhe" ilmentyny. Eli koppien 350 m. luona Safir ajautuu aina ulos ja näin ollen sisäkaarteen reitti vapautuu. Ja koska sieltä kaverit tottakai puskee tulemaan, niin Safir väistää ja ajautuu aina vaan ulommas.
Takasuoralla juoksi hyvin johtavaa Taikaa kiinni, mutta ei uskaltanu mennä ohi. Maalisuoralla typy taas avasi kaasuhanat ja paineli täysiä maaliin. Minä olin tässä vaiheessa vielä tietämätön siitä että Safirin vauhti riitti voittoon asti. Jippii! Ihka ensimmäinen voitto plakkarissa. Hienoa mustiainen!

Ajallisesti ei mikään mahtava juoksu, jos kv-ajoille aikoo (Helsingissä 34,00 sek.). Mutta annetaan tässä koiran kypsyä rauhassa, ajan kanssa, kyllä se sieltä vielä joku päivä tulee - olen siitä lähes varma.

Taika & Safir viimisessä kaarteessa.
© Jari Turunen
Tulokset (13.7.2011):

1. Alwaahid Alzana 37,04 sek.
2. Elegantin Liuskekivi 37,17 sek.
3. Elegantin Laavavirta 37,76 sek.

Alla vielä "Jagsterin" kuvaama video.

© Jagster

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti