19. syyskuuta 2011

Tampereen ryhmänäyttely (9 & 10)

Lähdettiin Kertun ja neljän koiran kanssa viikonlopun näyttelyreissulle Tampereelle lauantai aamuna. Sää oli vaihteleva koko matkan, ja hieman jännitti että millanen ilma tulee päivän aikana olemaan.

Perille saavuttiin hyvissä ajoin, ja autokin saatiin ihan lähelle parkkiin. Ei muutakun teltta pystyyn ja jännittämään. Kehään oli menossa Iivari, Yosal ja Safir. Maisa oli lauantaina vaan turistina, koska sillon ei arvosteltu pikkupentuja lainkaan.
Kaikki kolme rotua oli tietenkin eri kehissä, joten siinä joutu hiemaan seilaamaan ettei mennyt kehät ohi.

Ensin kehään meni Iivari. Iivarin kehää en kerennyt katsomaan, koska sloughit oli alkamassa juuri samaan aikaan toisessa kehässä. Iivari oli esiintynyt hyvin, ja seissyt nätisti pöydällä. Tuomarin silmään Iivari näytti kumminkin kuulemma enemmän greyltä kun whipulta. Ja Iivari oli myös tuomarin makuun liian lihaksikas. Tuloksena H, joka on kumminkin Hyvä! Eli ei hassummin mennyt "racing greyhoundilla".

© David Giraut
Seuraavaksi vuorossa oli sitten Safir. Ja minuahan jännitti kamalasti, jälleen! Tämä oli ensimmäinen näyttely johon osallistuttiin Safirin täytettyä 2-vuotta. Eli ensimmäinen mahdollisuus valioitumiseen.
Safir esiintyi hyvin. Vaikka kehä oli kuin suo. Oli tosi raskas juosta, kun nurmikko jalkojen alla upotti, ja ei koirakaan kovin innoissaan siitä litimärästä nurmikosta ollut. Safir oli ainut avoimenluokan narttu. Ja Safir sai kun saikin ERI:n ja SA:n.
Menin sitten odottamaan parasnarttu kehää, kehän ulkopuolelle, ja siellä sitten tajusin että koska junioriluokan nartut eikä nuortenluokan narttu saanut SA:ta, saa Safir SERTin. Siinä sitten piti ehkä pari iloista loikkaa ottaa!! Safirista oli siis tulossa FI MVA. Jippiiii!!!

Parasnarttu kehässä oli vain kaksi koiraa, joista toinen siis Safir ja toinen erittäin hyvin pärjännyt Tibni. Tibni oli lopulta paras narttu 1. ja Safir 2.

Sloughi tulokset:

17.9.2011, Tampere
Tuomari: Laurent Heinesche, Luxemburg 

urokset

JUN
Elegantin Magnetiitti ERI, JUK1, PU1, SA, VSP, SERT

nartut

JUN
Elegantin Meripihka EH
Elegantin Murata ERI, JUK1

NUO
Briljantti Nuri al Baida ERI, NUK1

AVO
Alwaahid Alzana ERI, AVK1, SA, PN2, SERT → FI MVA!

VAL
Elegantin Lehtikulta ERI, VAK2
Tibniy Schuru-Esch-Schams ERI, VAK1, SA, PN1, ROP

Uunituore FI MVA!!
© Kerttu Haaslahti
Onnea kaikille pärjänneille!

Azawakheja oli ilmotettuna hienosti 6 koiraa lauantain näyttelyyn. Tuomari tykkäsi Yosalista, ja niinpä poika oli upeasti VSP!! Hienoa Kerttu ja Yosal!

Azawakh tulokset:

17.9.2011, Tampere
Tuomari: Joao de Paula Bessa, Portugali

urokset

NUO
Insolens Bamako ERI, NUK1

AVO
Bastiens Walad ERI, AVK2

VAL
Tombouktou's Yosal ERI, VAK1, SA, PU1, VSP

nartut 

NUO
Py's Balia ERI, NUK1, SA, PN2, SERT
Py's Bazia HYL

VAL
Azzah Imahn ERI, VAK1, SA, PN1, ROP, RYP2!!

Onnea kaikille pärjänneille!

Näyttelypäivä oli tosi mukava. Kiitos kaikille seurasta! On se silti kovin rankkaa ja oli ihana päästä syömään ja hotellille lepäämään. Näyttelyalue oli myös todella märkä ja kengät sekä sukat oli aamusta asti ollu ihan litimärät. Ah sitä tunnetta kun sai kuivat sukat ja kengät jalkaan!

Käytiin Kertun kanssa eka lunastamassa huone hotellista ja jätettiin koirat sinne lämpöseen lepäämään. Sitten suunnattiin ite syömään.
Hotelli oli ihanalla paikalla järvenrannalla. Siellä oli ihanat lenkkeilymaastot. Illalla käytiinki kunnon lenkki koirien kanssa. Sekä kiivettiin ainakin miljoona rappusta, kyllä tuntu jaloissa. Hah!

Hotellihuoneessa koirille iski vielä ennen nukkumaan menoa kunnon iltavilli päälle. Kaikki neljä riehu ja loikki minkä kerkes ja jakso. Ei niille voinu kun nauraa!
Alla hieman kuvamateriaalia pöhelöistä!

Iivari oli ensin kohteena, ja Yosal vaan kirputti Maisaa
© Kerttu Haaslahti



Seuraavaksi oli Safirin vuoro olla hyökkäyksen kohde
© Kerttu Haaslahti
Maisa ihmettelee
© Kerttu Haaslahti
Maisa ja Yosal ystävysty reissussa
© Kerttu Haaslahti
Iivari-sammakko
© Susanna Korpela
Yosal rentoutuu hotellissa
© Susanna Korpela

Parasta reissussa oli se että meidän koirat tuli aivan loistavasti toimeen. Mitään ongelmia ei ollut! Ja olen myös kovin iloinen siitä että Yosal hyväksyi minut laumaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti