12. syyskuuta 2011

Ratakisat Hyvinkäällä

Tällä kertaa suuntasimme Hyvinkäälle ratakisoihin. Kerttu oli ystävällinen ja nouti mut ja Safirin sekä Kaisan ja Taikan kyytiin. Iivari oli myös mukana, ja ne matkustiki Safirin kanssa takakontissa.

Kisojen oli tarkotus alkaa klo. 13:00, mutta matkassa oli hieman mutkia joten lähtö veny. Lopulta kisat rullas käyntiin ja nähtiin taas hienoja juoksuja monelta koiralta. Meillä oli vasta lähtö nro. 11, ja ennen sitä oli vielä taukokin. Lopulta tuli meidän vuoro, ja kisaamassahan oli siis kokonaiset kaksi sloughia.

Safir juoksi punasella manttelilla ja lähti kopista nro. 1, Taika juoksi sinisellä manttelilla ja lähti kopista nro. 5. Lähtö oli tasanen, molemmat tytöt paino heti sisälle ja hetki mentiin vierekkäin. Mutta sitten lähesty taas se eka kaarre, ja Taika paino sisälle - Safir anto tilaa jälleen. Tällä kertaa se ei kumminkaan jääny enää peesamaan taakse, vaan avas hanat ja paino ulkoa ohi. Palas myös sisälle heti ohituksen jälkeen. Mahtavuutta! Kestävyyttä ja vauhtia riittää, nyt vielä rohkeus niin se on siinä.
Aikaki oli hyvä, kävi jo aika lähellä kv-aikaa (34,00 sek. myös Hyvinkäällä).
Hyvinkäällä voimassa olevan rataennätyksen on juossu Elegantin Lehtikulta ajalla 34,38 sek. (8.8.2009).

Tulokset (3.9.2011):

Alwaahid Alzana 34,52 sek.
Elegantin Liuskekivi 37,77 sek.

© Kerttu Haaslahti

Kiitos seurasta (ja kyydistä) Kerttu ja Kaisa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti