16. heinäkuuta 2012

Maisa Kartanolla

Tänään uhmattiin Maisan kanssa sääukkoa ja paineltiin Kartanolle treeneihin, vesisateesta huolimatta. Paikalla ei ollut kovin paljon porukkaa, ja saimmekin lähtönumeroksi 5. Maisa oli tosi intona heti kun näki vieheen. Nyt alkaa selvästi ymmärtään mitä siellä radalla tehdään.

Eka otettiin pelkkä kaarre, ja laitoin Maisan suljettuun koppiin. Sieltä se pieni tyttö ampaisi hienosti vieheen perään. Kerran ehti kyllä pyörähtää kopissa, mutta heti kun veräjä aukesi oli tyttö siellä oikeenpäin.

Toiselle kerralle sovittiin että Maisa juoksee 350 metriä. Nostin Maisan koppiin, ihan veräjän eteen. Ja toisella kertaa se pysyikin siellä ihan edessä kokoajan. Oli itseasiassa ihan "lähtö-asemissa" kopissa. Hieno tyttö!

Nyt voisi viedä sen soolokokeeseen, kunhan olisi aikaa. Kisat ja lepopäivät veroittaa nyt muita treenaamisia. Ellen sitten innostu heti huomenna ajelemaan Hyvinkäälle.

Safir pääsi eilen 7 km hölkälle fillarin kanssa. Keskiviikkona onkin ensimmäiset Kartanon ratakisat tälle kaudelle. Kivaa! Toiv. sää olisi kivempi kun tänään. Slougheja on ilmeisesti ilmoitettu ihan kivasti sinne.

Alla vielä video viime vuoden Makkarajuoksuista jossa Maisa "juoksi". En olisi viime vuonna vielä uskonu että minun wipetti juoksisi niin hienosti radalla.

© Kerttu Haaslahti

Tässä on muuten mielenkiintoinen artikkeli luettavaksi koiran ruokinnasta, ja siihen liittyvistä seikoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti