11. syyskuuta 2011

Kokkola KV

Jos näyttelyissä ei käyty Safirin kanssa touko- eikä kesäkuussa, niin heinäkuussa otettiin sitten "menetykset" kiinni ja käytiin kolmessa näyttelyssä.

Osa sloughi-perhettä
Vasemmalta: Koru, Fazli, Safir, Tage, Lilja & Lilli
© Niina Salonpää
Ensimmäinen näyttelyreissu taittui heinäkuun alussa Kokkolaan, kotikonnuille. Matkaan lähdettiin äidin kanssa. Äidin oli tarkotus vaan viedä mut ja Safir raviradalle, jossa näyttely pidettiin. Mutta ei hän sitten malttanu lähteä, vaan jäi katsomaan meidän kehän loppuun. Kokkola on kaunis merikaupunki, ja tuona päivänä kyllä meri näytti tuulenvoimansa. Teltta meinas lähtee lentoon, kevyemmät tavarat lenteli, hiukset pyöri päässä, ja oli todella kylmä! Mutta niin me sissit vaan selvittiin!

Kokkolan reissu oli mukava, näin muutamaa kaveria sekä sukulaisia. Myös rakkaan isoisän, joka viikkoa myöhemmin nukkui pois. Oli siis onni että kävimme juuri tuolloin Kokkolassa.  

Sloughi tulokset:

Kansainvälinen näyttely 2.7.2011, Kokkola
Tuomari: Birgitta Svarstad, Ruotsi

urokset

JUN
Elegantin Magnetiitti EH

AVO
Alwaahid Azzam EH

© Camilla Ranta-Ylitalo
nartut

JUN
Elegantin Meripihka EH
Elegantin Murata EH

AVO
Alwaahid Adira EH
Alwaahid Alzana ERI, AVK2, PN2, SA,VASERT, VARACA 
Alwaahid Azusena ERI, AVK1, PN1, SA, ROP, SERT, CACIB

© Camilla Ranta-Ylitalo
Pitkän ja tuuuulisen näyttelypäivän jälkeen suuntasimme vielä Mäkkärin kautta koko porukalla Kokkolan upeille hiekkakuopille juoksuttamaan koiria. Sen oli kyllä kaikki koirat ansainnu, pitkän päivän jälkeen.

© Niina Salonpää
© Niina Salonpää
© Niina Salonpää
© Niina Salonpää
© Niina Salonpää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti