11. syyskuuta 2011

Mätsäri

Matkasimme Miron ja Safirin kanssa jälleen mätsäriin 25.8.2011. Tällä kertaa Tuomarinkartanolle. Ilmotin Miron ja Safirin lapsi&koira -kisaan, ja itseni ja Safirin aikuisten skabaan.

Lapsi&koira -kilpailu alko heti ekana, jes! Pareja oli mukana tällä kertaa 8 kpl.

Miro ja Safir odottaa omaa vuoroa
© Kerttu Haaslahti
Miro esitti Safirin tosi hienosti, ja Safir esiinty todella kauniisti ja rauhallisesti pienen handlerin kanssa. Lasten piti juosta koirien kanssa ympäri, sitten tuomari tutki koiria ja vielä piti mennä edes takaisin.
Tässä skabassa palkittiin vaan neljä parasta, ja ne valkattiin ensin jatkoon. Sitten tuomari alkoi sijoittaanu koirakkoja. Taas jäi jäljelle Miro ja toinen lapsi. Tällä kertaa Miro sitten voitti! Voi että sitä pienen ihmisen riemua!

Handlauksen lomassa ehtii myös poseerata kameralle
© Kerttu Haaslahti
Safir vähän maistelee handlerin kättä
© Kerttu Haaslahti
Voittajat!
© Kerttu Haaslahti
Mahtavaa Miro & Safir!!

Myös Kerttu ja Iivari oli mukana mätsärissä. Iivari sai sinisen nauhan, mutta ei sijoitusta. Iivari kumminki, ensikertalaisena, esiintyi vallan rauhallisesti ja antoi tutkia itsensä hienosti. Taitava!!

© Susanna Korpela
Pienen odottelun jälkeen tuli minun ja Safirinki vuoro osallistua omaan kehään. Safir esiintyi paljon rauhallisemmin Miron kanssa, kun minun. Hah! Kohta saa pikku handleri viedä Safirin aina kehään!

© Kerttu Haaslahti
Tuomari (Juha Palosaari) tykkäs Safirista tosi paljon. Hän antoi meille sinisen nauhan, mutta varmisti vielä että muistan varmasti tulla siniseen-kehään.

© Kerttu Haaslahti
Sinisessä kehässä oli paljon koiria, mutta niinpä vain Safir oli Juhan mieleen ja me voitettiin sininen kehä. Jej! Hetken jouduimme odottelemaan BIS-kehää. Lopulta se alkoi ja koiria oli loppukilpailussa muistaakeni 6kpl. Kaikkien kehien tuomarit valitsivat yhdessä koiria jatkoon, ja pääsimmekin Safirin kanssa neljän parhaan joukkoon. Kunto oli, jälleen, loppua kun sai pinkoa moneen kertaan edes takas ja ympäri. Loppusijoituksemme oli BIS2!!

© Kerttu Haaslahti
Hieno mamman mustiainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti