17. heinäkuuta 2012

Maisan soolokoe

Yön yli mietittyäni päätin hurauttaa tänään Hyvinkäälle Maisan kanssa.

Sää on ollut koko päivän varsin mielenkiintoinen. Välillä on aurinko paistanut, ja välillä satanut aivan kaatamalla. Hyvinkäällä on kumminkin hiekkarata, joten sade ei niin haittaa siellä juoksemista.

Olin paikalla vasta klo. 19:00 aikaan. Lähtönumeroksi saimme 32. Hyvinkäällä juostaan aina 20 ensimmäistä 280 metriltä, 20 ensimmäistä 350 metriltä ja sama 480 metriltä. Sitten aloitetaan ns. alusta.

Kun meidän vuoro läheni, menin jo lähemmäksi lähtökoppeja ja matkalla sinne kysyin eräiltä naisilta heidän lähtönumeroaan. Kappas, heilläkin oli nro. 32. Nauroimme ja ihan sulassa sovussa he saivat mennä ensin, koska ilm. nro. 31 ei ollut lainkaan. *haha*

Sitten iski kamala jännitys! HUI!
No, ei auttanut jännitellä, ei muutakun starttiin. Koppiin Maisa meni tosi hyvin, ja ihan eteen. Sitten kuulin hetken päästä hieman kolinaa, ja voi ei, Maisa kääntyi. Mutta, Maisa kääntyi vain todetakseen että myös takaluukku oli kiinni, joten ulos pääsisi vain etukautta ja kääntyi samantien takaisin. HUH!

Veräjä kun aukesi ampaisi pieni kiitäjä perään. Hienosti juoksi, ja kaijuttimista kuului: "koejuoksu on HYVÄKSYTTY!" Pienet tuuletukset ja eikun koiraa hakemaan. Jeeee!

Maisa juoksi 280 metriä, ja (käsi)aika oli n. 21,2 sek. Hieno typsy!

Tästä se kaikki lähti 28.4.2011:

© Kerttu Haaslahti
© Kerttu Haaslahti
© Kerttu Haaslahti
© Kerttu Haaslahti
© Kerttu Haaslahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti