31. heinäkuuta 2012

Loma loppui...

...arki tuli.

Niin se kolmen viikon kesäloma oli ja meni. Ihanaa oli! Paljon ehdittiin tehdä vaikka mitä kivaa!

Tänään ajelin Safirin kanssa Kartanolle treeneihin. Pääsi tyttö pinkomaan pitkästä aikaan yksin, ilman kilpailuvarusteita radalle. Meillä oli vasta lähtö nro. 54, joten aikaa oli rupatella tuttujen kanssa. Sanna tuli myös treeneihin poikansa Jaakon kanssa. Mukana heillä oli grey-Eric ja affe-Matilda.

Safir oli aivan intoa täynnä kun hain sen autosya lähempänä omaa lähtöä. Loikki onnenloikkia ympärinsä! Sitten tuli meidän vuoro, ja eikun koppiin. Valittiin koppi nro. 1. Sitä kun ei kisoissa ole vielä kohdalle sattunut. *haha!* Safir lähti tosi hienosti vieheen perään ja ajoin kaarteet aivan mahtavasti. Maaliin tultiin, ja vieheelle meni kun salama! Aika kuului kaijuttimista: 33,9 sek. ÄÄÄKKK, se on kv-aika! Hui!!!

Alkaa tyttö olemaan hyvässä kunnossa näin keskikesän tietämillä, hyvä hyvä! Yksin vielä pinkaisi tuollaisen suorituksen. Huikeeta!

Olen myös erittäin onnellinen kun Safirin ja Chazirin pentusuunnitelmat on herättänyt paljon mielenkiintoa. Tämän kesän aikana on tullut paljon yhteydenottoja, ja se on todella mukavaa!

Emäntä siivoo, koirat nukkuu!
© Susanna Korpela

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi mielenkiintonen blogi!:) Ja kylläpäs Safir hyvän ajan juos!! WAU!:D

    http://mellubella.blogspot.fi/

    VastaaPoista