5. elokuuta 2012

Turistina Heinolan maastokisoissa

Ystäväni, Sanna, pyysi minua lähtemään seurakseen Heinolan maastokisoihin tänään. Ja koska ohjelmassa ei ollut muutakaan, niin minähän lähdin. Onneksi greyt oli viimisten rotujen joukossa, joten lähdettiin vasta klo. 10 pintaan ajelemaan. Matka sujui rennosti, ja hurjan nopeasti rupatellessa.

Rata oli tosi kivannäkönen, ja kyllä harmitti etten Maisaa saanut sinne mukaan.

Greyt arvottiin ja lähtö nro. oli vasta 57 ja 58. Menossa oli tuolloin joku 25 tms. Aikaa oli, joten kävimme kahvilla ja rupattelimme tuttujen kanssa. Olin myös hetken "vauvavahtina" ihanalle Hekla-whippetille.

Sannan Eric ei valitettavasti päässyt finaaliin. Eric teki hieman omia ratkaisuja radalla... Joten lähdimme pian alkuerien jälkeen jo takaisin kotiin. Matkalla toki söimme, Hesessä!

Kotiin päästyäni nappasin kolme koiraa mukaani, ja suuntasimme lasten kera "hiekkakasalle". Wili ja Safir spurttaili, Unto keskittyi leikkimään löytämällään kivellä.

Maisa pääsi mamman kanssa "flexi-lenkille" ihan kahdestaan. Maisa ei vain ymmärtänyt flexin tarkoitusta, ja seurasi uskollisesti vierellä. Haha! En normaalissa arjessa käyttäisi flexiä koirilla koskaan, mutta se on ihan kätevä toipilaiden/juoksunarttujen kanssa, yksin mentäessä.

Wili malttoi hetken olla kuvattavana.
© Susanna Korpela
Untooo
© Susanna Korpela
Safir loikkasi!
© Susanna Korpela
Valoilmiö taivahalla!!
© Susanna Korpela
Reippaat apukoukot!
© Susanna Korpela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti