24. heinäkuuta 2012

Maisan ensimmäinen ryhmäkoe

Tänään suuntasimme Maisan kanssa Kartanolle tiistain treeneihin. Mielessä häämötti ensimmäinen ryhmäkoe.

Olin sopinut kahden naisen kanssa treffit Kartanolle. Toinen, eli Satu, ilmestyi paikalle Keiju-whippetin kanssa. Mutta, toista naista emme nähneet. Sitten hoksasin että hän on varmaan menny Hyvinkäälle, kun minä lahopää en muistanut sanoa kummalle radalle menen. *noloa!* Onneksi hänelle ei kumminkaan tullut turhaa ajoa minun takia, vaan sai omale koiralle soolokokeen hoidettua. Hienoa!

Maisan ja Keijun kaveriksi saimme, Annan suositteleman, Bitti-uroksen.

Kun kaikki oli vihdoin valmista, menimme 280 kopeille. Bitti lähti kopista nro. 1, Maisa kopista nro. 3 ja Keiju kopista nro. 6. Bittin ja Keijun lähdöt olivat tosi hyvät, Maisa lähti hieman hitaammin mutta saavutti kaverit nopeasti.

Keiju on tähän mennessä aina hakeutunut ulos jos on lähtenyt sisäkopista, siksi Satu pyysi ulkokoppia. Mutta, kuinkas ollakkaan Bitti ja Keiju ajautui heti ensimetreillä samalle kurssille ja ottivat hieman kylkikontaktia. Se ei onneksi menoa haitannut, vaan koirat paineli haipakkaa pupun peträssä. Maisa tosiaan jäi viimiseksi hieman nihkeän lähdön johdosta, mutta ensimmäisessä kaarteessa puski itsensä sisälle ja meni Keijusta ohi. Aikas rohkea veto nuorelta, ensikertalaiselta!

Maaliin tultiin järjestyksessa; Bitti, Maisa ja Keiju.

KIITOS Satu ja Jenna kun autoitte meitä!

Kuvia tai videota ei valitettavasti ole. Alla kumminkin hauska kuvasarja Maisan yrityksestä pyydystää lintua kesäkuussa Järvenpään koirapuistossa.

© Susanna Korpela
© Susanna Korpela
© Susanna Korpela

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti