2. huhtikuuta 2012

Kevään odotusta

Minä jo innoissani haravoin yksi ilta pientä pihaamme, siinä toivossa että kevät olisi tulossa. Nyt kumminkin yön aikana on satanut 10-15 cm lunta, ja lisää tulee kokoajan. Mutta kyllä se kevät ja kesä sieltä vielä tulee!

4. maaliskuuta hurautimme Miron ja tyttöjen kanssa Ojangon uuteen koirahalliin mätsäriin. Miro oli jälleen innoissaan osallistumassa lapsi&koira -kilpailuun Safirin kanssa. Minä itse osallistuin Maisan kanssa isoihin aikuisiin. Jotenkin koomista olla noin pienen koiran kanssa "isoissa koirissa". Mutta koska ryhmät ovat jaettu säkäkorkeuden mukaan, niin näillä mennään. Ja harjoitustahan se vaan on, niin ihan sama missä kehässä sitä pyörii.

Safirin ja Miron vuoro tuli tosi nopeasti, koska jonotimme ilmottautumisiin hyvän tovin, joten kehät alkoivat pyörimään nopeasti. Maisa oli Sadun lauman seurana sen aikaa kun Miro oli kehässä, ja minä kuvaamassa. Lapsi&koira -pareja oli tosi monta, ja tälläkertaa oli myös monta poikaa mukana.
Kaikilla muilla lapsilla oli pienet koirat, jotka piti nostaa pöydälle esitettäväksi. Miro totesikin jossain vaiheessa että eihän hän jaksa Safiria sinne nostaa. Haha! Onneksi pienen pojan ei tarvinutkaan!

Safir esiintyi jälleen tosi hienosti pienen handlerin käsissä. Miron mielestä Safirin kanssa on kiva mennä kehässä kun se liikkuu nopeasti ja Miro tykkää juosta lujaa.

Sitten alkoi karsiminen, ja neljä parasta jäi jatkoon. Miro ja Safir olivat neljän parhaan joukossa - jippii! Hienoa minun pienet!
Vielä kerran piti juosta ympäri ja seisottaa koira. Neljänneksi ja kolmanneksi sijoittuneet saivat palkintonsa, ja sitten tuomari vielä pähkäili että miten sijoittaa kaksi jäljellä olevaa. Niin siinä kävi että Miro ja Safir voitti - jälleen! HIENOA! Olen kovin ylepä pienestä pojastani, ja hienosta raitapaidastani. Siinä on hieno pari tuleviin junnu-kehiin, jos Miroa sitten vielä kiinnostaa.

Iloinen ja reipas pieni handlerini
© Susanna Korpela
Voitto tuli!
© Susanna Korpela
Maisan kanssa pyörähdettiin vielä kehässä, ja saimme punaisen nauhan. Punaisissa emme kumminkaan enää sijoittuneet. Maisa esiintyy tosi hienosti, ja seisoo yleensä varsin hienosti. Varsinkin pöydällä on kuin pieni patsas.

Eilen, aprillipäivänä, lähdin Maisan kanssa kahdestaan Purina arenalle mätsäriin.

Oli tosi hyvin järjestetty mätsäri, ainut ikävä puoli oli hyvin hyvin kylmä maapohja. Itsellä oli varpaat jäässä kokoajan. Olisi pitänyt ymmärtää pukea enemmän vaatetta päälle.

Maisa meni jälleen isoihin aikuisiin. Siinä omaa vuoroa odotellessa sain ajatuksen pyytää ystävääni Sannaa esittämään Maisa. Ja Sannanhan suostui. Oli kiva katsoa kehänlaidalla miten Maisa menee toisen handlaamana. Tosi hienosti meni, Sanna on kokenut handleri. Maisa sai punaisen nauhan. Punaisten kehässä emme enää sijoittuneet.

© Kati Ketonen
Olen tosi iloinen että "meidän leiristä" kumminkin kaksi koiraa pärjäsi erinomaisesti!
Emman handlaama Martin-bracco italiano oli hienosti pentujen PUN1, sekä Sannan handlaama oma Nobi-greyhound oli hienosti isojen aikuisten PUN1. Molemmat parit pääsivät vielä BIS-kehään.
Niinpä Emma & Martin kävi pokaamassa itselleen BIS-1 voiton, ja Sanna & Nobi hienosti BIS-2 sijoituksen.

Isot onnittelut molemmille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti