8. huhtikuuta 2012

Aurinkoinen sunnuntai

Tänään oli aivan ihana auringonpaiste, ja ulkona oli lämmin. Kävin puistoilemassa Maisan ja Wilin kanssa 1,5h. Minulla oli niille lelut mukana, kun ajattelin että siellä ei pian ole muita. Wili löysi itselleen puistosta pallon ja leikki sen kanssa kokoajan. Maisan iloksi puistoon tuli myös muita ja se sai painia kunnolla.

Kun tulin kotiin lähti mies käyttämään Unton ja Safirin lenkillä. Safirilla tuntui olevan vielä kovasti energiaa, joten päätin korkata pyöräilykauden sen kanssa. Sanoin ääneen että lähden Safirin kanssa fillaroimaan, niin se sekos ihan täysin. Hyppi ja pomppi ympärinsä. En tiedä ymmärsikö mitä sanoin?!
Vauhtia olis kyllä tytöllä ollu vaikka kuinka, mutta vähän piti hillitä kumminki menoa. Ei menty kun 3km lenkki näin ensimmäiseksi kerraksi.

Kun tulin kotiin päätin vielä koittaa Maisan kanssa fillaroida korttelin ympäri. Maisa on tähän asti vaan kävelly pyrän lähellä, mutta nyt ekaa kertaa kytkin sen springeriin kiinni. Tosi hienosti meni, ja ravas nätisti vieressä. Ei hötkyilly eikä hermoillu.

Kesää odotellen. Tykkään pyöräillä, ja nyt on kaksi koiraa jonka kanssa voi pyöräillä ihan kunnon lenkkejä. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti