7. marraskuuta 2013

Tartu KV 3. marraskuuta 2013

Hyvin nukutun yön jälkeen oli aika lähteä jälleen näyttelyyn. Tälläkertaa meillä oli kaikki paitsi Maisan kehät hallissa C. Siellä oli ihan hyvin tilaa, ja saatiin häkit hyvin paikoilleen. Kerkesin katsoa muiden kehiä ennenkuin oli oma vuoro. Whippetien kehä oli yli tunnin myöhässä ilmoitetusta ajasta. Olin laskenut niin, että ehdin esittää Maisan ennenkuin on Safirin vuoro. Olisin kumminkin ehtiny esittää Safirin ensin, ja sitten Maisan.

Janica kumminkin ystävällisesti esitti Safirin, koska se oli samassa kehässä Kakaón kanssa. Safir oli esiintynyt hyvin, ja se sai jälleen kaiken! Jee, hieno typynen!!

Whippettejä oli sunnuntaille ilmoitettu 20 kpl. Kehässä oli kumminkin 19 kpl, koska yksi oli jäänyt pois. Avoimissa nartuissa oli jälleen kaksi koiraa, kuten lauantainakin oli. Maisa esiintyi jälleen hienosti. Tälläkertaa oli myös pöytä kehässä, sitä ei ollut lauantaina lainkaan.

Maisa seisoi todella kauniisti pöydällä, ja tuomari kehui typyä. Sanoi että se on pieni ja sievä narttu. Maisa voitti jälleen luokkansa, ja sai ERI:n ja SA:n. Parasnarttu kehästä meidän kumminkin käteltiin ulos, ja lähdimme häkeille. En kumminkaan ollut lainkaan pettynyt, päinvastoin! Maisa pärjäsi kovassa seurassa oikein mahtavasti!!

Muut tytöt olikin sirtäneet meidän häkit A-halliin, kosa C-halli suljettiin aikasemmin, ja Safir pääsi vielä ryhmäkehään.

Sunnuntaina menestykset oli laimeampia kuin lauantaina.

Safir oli ainut joka oli ROP ja pääsi ryhmään. Esiarvostelussa tuomari katseli Safiria hetken, ja sitten kävi kysymässä kehäsihteeriltä että minkä rotunen Safir on. Hän ei ilm. ollut ennen nähnyt sloughia, tai ei ainakaan minun raitapaitaa tunnistanut.

Ryhmässä 10 esitettiin vain neljä koiraa, koska muutamassa rodussa ei ollut ROP koiria lainkaan. Myös osa ROP koirista oli jo lähteny kotimatkalle.

Safi esiintyi hienosti, ja minusta ainakin tuntui että se esiintyi paremmin kuin lauantaina. Isossa kehässä sillä oli kunnon draivi päällä ja mentiinkin hyvää vauhtia ympäri. Safir sijoittui lopulta RYP4.

(C) Janica Ström
Ollaan käyty Safirin kanssa viidessä näyttelyssä Virossa, joista se on sijoittunut kolme kertaa RYP4 sijalle. Ei voi kun olla super tyytyväinen! On se hieno käyttökoira! 

Ja ottaen huomioon, että Safirista tuli äiti yhdeksälle ihanalle pennulle kesäkuussa. Nyt se on jo kilpaillut kahdessa ratakisassa ja ollut ROP kahdessa näyttelyssä samalle vuodelle. Huh huh mikä typynen!!

3 kommenttia:

  1. Onnea menestyksestä!
    terkuin teitä kehän laidalla katsellut :)
    Kuvia : http://indica.kuvat.fi/kuvat/Hovawartteja+n%C3%A4yttelyiss%C3%A4/Tarto+KV+2.-3.11.2013/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Saako noita sinun kuvia kopsata esim. fb:hen?

      Poista
    2. Heippa!
      saa toki, mutta jos kommentoit kuvia, niin voin vaikka lähettää sähköpostillakin isoina kuvina? :) Valot yms oli aika haasteelliset siellä, joten kaikki ei todellakaan ole hyvin onnistuneita :D

      Poista