19. joulukuuta 2011

Rotuesittely

Tänä vuona Helsingin Voittaja 2011 ja Voittaja 2011 ohjelmassa oli myös FCI 10 -ryhmän rotuesittelyt.

Ensiksi juontaja luki yleisen kuvauksen vinttikoirista, jonka jälkeen rotuesittely pyörähti käyntiin. Järjestykseksi olimme sopineet aakkosjärjestyksen. Näin oli helpoin pysyä mukana että koska oli oma vuoro mennä. Ns. backstagella oli melko ahdasta, ja odottelu vei aina oman aikansa.

Myös jokaisen rodun kohdalla juontaja luki n. 2 min. esittelyn kys. rodusta, ja samalla isolla skriinillä pyöri muutama kuva rodusta ja ihan live kuvaa koirista jotka oli esittelyareenalla.

Henk.koht. minua jännitti lauantaina aika paljon. Pelkäsin että teen jonku tosi kauniin ja näyttävän sisääntulon, ja kompastu tai jotain. Mutta onneksi pelko oli turha, ja esittely meni tosi hienosti - kaikkien osalta!

Meillä oli lauantaina Marokkolaiset vaatteet päällä, jotta saatiin kunnon fiilis esitykseen. Kiitos Pialle kun hankit/lainasit meille vaatteet.

Lauantaina mukana olivat:

Vasemmalta:
Elegantin Muskoviitti, Alwaahid Alzana, Elegantin Magnetiitti, Elegantin Magma & Tillieville Xiam Ehz
© Antti Ruotsalo

Kiitos omistajille/esittäjille kun olitte mukana:
Ulla Mäkinen & Musu, Tiia Kaitala & Sou, Pia Chaouki & Zora ja Hanne Jokinen & Junnu.

Sunnuntaina ei enää jännittänyt rotuesittely lainkaan, kun tiesi missä piti olla ja minne mennä. Tosi hienosti meni sunnuntainakin esittely.

Sunnuntaina mukana olivat:

Ulla Mäkinen & Elegantin Muskoviitti, Tiia Kaitala & Elegantin Magnetiitti, Susanna Pernu & Elegantin Laavavirta, Hanne Jokinen & Tillieville Xiam Ehz sekä minä ja Alwaahid Alzana.

Kiitos kaikille mukana olleille! Kiitos myös teille jotka lähetitte valokuvia käyttöömme.

Minä & Safir
© Antti Ruotsalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti