19. joulukuuta 2011

Joulun odotusta...

Niin se alkaa kohta vuosi 2011 olemaan pulkassa!
Tosin, sitä lunta odotellaan kovasti jo!!!

Vuosi on ollut mukava, mutta myös välillä tosi raskas...

Päällimmäisenä on tietenkin mielessä rakkaan isoisän menettäminen!
Menetys ei tullut yllätyksenä, mutta kivaahan se ei koskaan missään määrin ole!

Myös Wilin selkä ongelmat on ollut yksi iso päänvaiva. Ja jottei ongelmat olisi helpottanut todettiin Untolla myös n. 1 kk. sitten lievä välilevyn pullistuma. Wili voi jo ihan hyvin. Se jaksaa lenkkeillä ja selkä liikkuu hyvin. Unto oli häkkilevossa 2 viikkoa, ja nyt tietenkin virtaa riittäisi vaikka muille jakaa. Mutta hyvin rauhallisesti tässä nyt eletään poikien kanssa. Ne ovat tällähetkellä viralliset sohvaperunat. Molemmat pojat vien osteopaatille tutkittavaksi. Sitten katsotaan mitä saadaan poikien kanssa lenkkeilyn lisäksi tehdä.

Vinttitytöt voi hyvin! Tytöillä riittä energiaa, ja vapaana juoksemista harrastetaan aina sään salliessa.

Agilityssä ollaan käyty koko syksy/talvi. Maisa alotti ihan nollasta, mutta nyt se menee jo pitkääkin rataa. Taitava tyttö! Lempi este on ehdottomasti A-este. Sinne Maisa karkaa heti kun silmä välttää. Kepit se myös pujottelee jo tosi taitavasti.

Eilen oli viiminen agility vuoro tälle vuodelle. Paikalla oli vain minä & tytöt ja Hannele & Mango. Meillä oli helppo rata, ja yksittäisiä esteitä mitä mentiin. Maisa meni ekaa kertaa pussin viikko sitten, ja nyt menee pussin ilman apuja! Myös musta putki sujui hienosti, vaikka oli S:nä.

Safir on kehittynyt ihan huimasti agilityssä. Pieni tauko teki sille tosi hyvää, ja nyt energiaa ja motivaatiota riittää. Nakit vain käteen ja menoksi! Safirin lempi-este on ehdottomasti A-este. Mutta, myös pussi veti eilen puoleensa. Eilinen ns. jumppasarja oli Safirille ihan nappi. Se meni niin kauheeta vauhtia hypyt että minä en pysynyt mukana. Juoksin vaan lujaaa ja huusin "hyppy - hyppy - hyppy".

Ajattelin olla ihan super rohkea ja osallistua ensi vuona möllikisoihin Safirin kanssa. Jos se ei suju, niin ainakin saadaan yleisölle kunnon pelle-show aikaan! *haha*

Maisan kanssa suuntaan myös heti kisoihin kunhan saadaan napanuoraa vähän pidemmäksi. Maisa on niin minun perään vielä, että ei irtoa esteille kovin rohkeasti vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti