19. lokakuuta 2011

Taitava Maisa

Sunnuntaina oli jälleen agility. Meidän iloksi treeniaika aikaistu tunnilla. Ei mene niin kamalan myöhään.

Treeneissä oli Maisa ja Iivari, ja lopuksi vielä Tuulin affe-tytöt. Tuuli oli päättänyt tehdä meille suht. simppelin radan. Mutta toki se toi paljon haasteita minulle ja Maisalle, kun olemme vasta ihan alottelijoita yhdessä.

Ihan aluksi otettiin keppejä, ja Maisa meni ne todella hienosti. Vähän jo sai kroppaakin siihen hommaan mukaan. Taitava whipet!

Radalla oli hyppyjä, puomi, putki ja muuri. Maisa meni kaikki esteet hienosti. Vielä kun itse tajuais missä olla milloinkin. Huoh!

Iivari oli aivan loistava sunnuntaina. Kepit meni upeasti ja rata todella vauhdikkaasti. Josko Kerttu ensi vuona uskaltaisi mennä ihan virallisiin kisoihin.

Koirat on nauttinu vapaana juoksemisesta liki joka ilta. Vauhtia tuntuu taas riittävän. Parit fillarilenkitkin olen Safirin kanssa vielä heittänyt.

Olisi kiva ilmoittaa molemmat tytöt Messariin. Mutta ei ole yksinkertaisesti varaa, enkä oikein raaskisi vaikka olisi. Mietin että ilmottaisinko toisen la. ja toisen su. Mutta en tiedä raaskinko sitäkään tehdä! Kovin on kalliit näyttelymaksut nykyään. Vaikkakin matkoihinhan ei menisi kuluju juur mitään.
Täytyy vielä pohtia.
Whippet-tapahtumaan Lohjalle mennään Maisan kanssa. Sinne on tulossa paljon tuttuja myös. Kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti