11. lokakuuta 2011

Syksy

Niin se syksyn kylmyys ja sateet vaan jatkuu. Toisaalta on ihana kun on viileetä, niin koiratkin jaksaa ihan eri tavalla lenkkeillä. Ja syksyinen luonto on mitä kaunein!

Sunnuintaina oli jälleen agility. Nyt oli koko ryhmä kasassa, eli kolme afgaania ja kaksi whippettiä. Muut ryhmäläiset koirineen ovat jo pidemmällä treenaamisessa (paitsi Maisa ja Sabiya). Joten pikkutytöt teki omalla vuorollaan vain yksittäisiä esteitä. Ja yksi kolme sarjahyppy otettiin Maisan kanssa.

Maisa tuntuu tykkäävän agilitystä. Ainakin se menee rohkeesti ja reippaasti esteille. Tästä on hyvä jatkaa.
Kävin eilen ostamassa klikkerin, ja opettelen sen käytön. Se on varmasti nopean whippetin kanssa hyvä kapistus.

Tai itseasiassa en siitä mitään itse maksanut, koska Safir oli "tienannut" mätsäristä kympin lahjakortin. Saatiinpa sekin hyödynnettyä. Tyttö onki tienannu kuluvana kautena hyvin itselleen ja muulle laumalle ruokaa, meille ihmisillekkin vähän herkkuja ja lahjakortteja. Ei hassumpaa!

Tänään Safir pääsee vielä hölkälle pyörän kanssa. Täytyy varmaan jo manttelia vetää niskaan, sen verran viilee alkaa jo olemaan.

Ajattelin tässä syksyn ja talven aikana käyttää koiria Hyvinkäällä koirakylpylässä. Pojat on kovia uimaan, ja tytöillekkin erinomaista liikuntaa. Pitääkin heti kysellä heiltä vapaita aikoja.

Nyt ei varmaan tuu tätä päivitettyä kovin usein, kun en nyt ihan perus arkilenkkeilystä viitti kirjotella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti