12. lokakuuta 2012

Kauden viimiset kisat

Ilmoitin Maisan ensimmäiseen ratakilpailuun, jotka juostiin 6. lokakuuta HVK:lla. Kisa oli Whippet XXII Team‐Race, joka on aina yhtä jännittävä tapahtuma!

Koska Maisalla ei ollut yhtään virallista tulosta radalta, emme voineet osallistua whippeteille järjestettävään Etana -kilpailuun. Tämä on ns. erikoiskilpailu hitaille whippeteille.

Maisa osallistui 280 metrin sijoituslähtöön, jossa juoksi 5 koiraa. Mantteli oli musta ja lähtökoppi nro. 4. Tytön seurana oli neljä ratalinjaista pinkojaa, joten odotettavissa oli että Maisa tulee maaliin paaaljon myöhemmin kuin kilpakaverit.

Koppiin Maisa on helppo laittaa. Nostan sen vain ihan veräjän taakse, ja sinne se jää nököttämään. Maisa lähti ihan hyvin kopista, ja painoi heti sisälle. Juoksee tosi hienosti ihan kiskon vieressä. Muut meni menojaan, mutta Maisa pinkoi omaa suoritusta hienosti. Eikä meinannutkaan luovuttaa, vaikkei varmasti sitä viehettä paljon nähnyt. Eli radalla ei näemmä "luovuta" samalla tavalla kuin maastossa. Kello pysähtyi aikaan 21,35 sek. Aikahan on surkea, mutta mitä sen väliä. Maisa on näyttelylinjainen, joten odotettavissa ei ole mitään 18 sekunnin aikoja. Ja Maisa tykkää juosta, joten antaa hänen kipittää omia suorituksia.

Kun etanoiden ajat tulivat julki, kävi ilmi että Maisa olisi ollut päivän Etana-whippet, koska sen aika oli kaikista huonoin kaikkien whippettien suorituksista. Voi pieni MaisaRaisanen! Hahaha!!
Ensi vuona saamme sitten osallistua Etana-skaboihin. Jej!

Maisa ratakisa oli meidän koko kauden viimeinen kisa. Päivä oli mitä mahtavin. Ihania koiria, mukavia ihmisiä, upea sää - mitä sitä voisi enempää vaatia päätöskisalta.

Suuri KIITOS kaikille aivan upeasta kisakaudesta!

Tähän on hyvä ja kiva lopettaa tämä kausi. Kauteen on mahtunut paljon hyvää ja myös vähän huonoa, mutta nyt vain hymy huulille kohti ensi vuotta. Safir, toivon mukaan, mamma lomailee ensikauden. Maisa kilpailee ensi vuona varmasti sitten enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti