14. kesäkuuta 2012

Maisa treenaa

Maanantaisin on ns. pentutreeni Kartanolla klo. 18:00 alkaen. Sinne voi myös mennä aloittelevien nuorten/aikuisten koirien kanssa. Tällä hetkellä siellä vedetään käsiviehettä, ja joskus juhannuksen jälkeen siirtyvät sitten moottorivieheelle.

Suuntasin sinne Maisan kanssa, jotta saisimme koppi harjoitusta pikkutytölle. Olin hyvissä ajoin paikalla, joten Maisan vuoro tuli nopsaan. Maisa ei ole koskaan nähnytkään lähtökoppeja, mutta sen verran innokas se on vieheen perään että päätin laittaa pupun siihen kopin eteen ja Maisan avoimesta kopista läpi. En tiedä huomasiko Maisa edes että se oli jossain kopissa, kun lähti niin kauhealla vauhdilla perään! Tanner vaan tömisi kun tyttö pisti venyen menemään! Ja ei kun uudelleen!

Ensi kerralla lasketaan veräjä alas ja katsotaan mitä Maisa siitä rytinästä tuumaa. Jos menee sekin hyvin, voimme kohta siirtyä sitten tiistain treeneihin ja pääsemme harjoittelemaan kaarteita. Kivaa!

Maisa ja Safir on molemmat ilmoitettu Tampereella pidettäviin KV maastoihin 7.-8.7.2012. Sinne on ilmeisesti tulossa aika monta sloughia. Hienoa! Vähän kyllä jännittää että miten Maisa siellä debytoi. Hui!

Maisa pääsi vielä treenien jälkeen leikkimään hetkeksi Aapon kanssa koirapuitoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti