19. heinäkuuta 2012

Kartanon Kannu 2012

Tänään (tai siis eilen) juostiin Kartanon Kannu, avoin HVK ry:n ratamestaruus 2012 ja sijoituskilapailu (18.7.2012). Safir osallistui Kartanon Kannu:n 480 metrin kilpailuun.

Koska kilpailuun oli ilmoitettu 7 kpl. slougheja, täytyi niiden ensin juosta alkuerät, jotta saatiin karsittua finaaliin 6 parasta. Sloughit oli muuten ainut rotu joka juoksi kaksi juoksua samana päivänä, koska meitä oli niin "paljon". Haha!

Lyijylouhos 37,71 sek.

Safir juoksi alkuerän hyvin. Nyt huomaa että aika on tehnyt tytölle tehtävän. Enää ei nöyristellä ja anneta muille tilaa radalla. Nyt pidetään vauhti yllä ja annetaan palaa.

Finaaliin pääsi siis 6 parasta, mutta yksi koirakko jättäytyi finaalista pois, joten koiria juoksi siellä 5 kpl.

Safir lähti finaaliin kopista nro. 6, eli ihan ulkoreunasta. Alkuerissä se lähti kopista nro. 5.
Kopitus sujuu nykyään oikeen hyvin, kun olen saanut siihen hyvän tekniikan (kiitos Tuuli vinkistä!). Matkaan lähdettiin tasaisesti, ja Safir pyrki heti puskeen sisälle. Hienosti se pysyi kärkikahinoissa mukana, ja heti ensimmäisessä kaarteessa alkoi pinkoa poikiin eroa. Maaliin tultiin n. parin sekunnin erolla. Wau!

© Tuomas Tuomi

Olen tosi tosi tyytyväinen Safirin kilpailuun. Ajatkin ovat todella hyviä, ja että typy vielä paransi 0,33 sek. alkuerästä. Hienoa! Sloughien KV-aika on Kartanolla 34,00 sek, joten tän päivän finaali-ajasta kun saisi nipistettyä pois sen väh. 0,20 sek. niin avot! Tästä voi hyvillämielin jatkaa jälleen.

Finaali: Safir, Musu, Sou, Riad & Sabih
© Kirsi Nousiainen
© Pia Chaouki
Päivän voittaja!
© Sari Vaihemäki
Tämä oli Safirin ensimmäinen kilpailu Tuomarinkartanolla (nurmella) tälle kaudelle, ja heti pamahti kauden paras oma aika 480 metrillä. Ja itseasiassa sloughien paras aika koko kaudelta! Jeij!

Tämä oli myös Safirin toinen Kartanon Kannu voitto! Safir voitti myös Kannun 2011.

Kiitos kivasta kisa-illasta Hilu ja Sari! Kiitos myös kaikista hienoista kuvista ja videoista kaikille!