21. kesäkuuta 2012

Hyvinkäällä 19.6.2012

Olin ajatellut viedä Maisan maastotreeneihin ja Safirin ratatreeneihin. Sääukko päätti toisin, ja sateen takia maastoja ei pidetty. Hyvä niin, se nurmikko oli ihan hullun liukas!

Safir pääsi kumminkin radalle. Ja olimme sopineet Janican kanssa että Safir pääsee juoksemaan Kávén kanssa 480 metriä. Suunnitelmiin tuli muutos, tai lähinnä lisäys; myös Koru juoksisi Safirin ja Kávén kanssa. Loistavaa, lisää treeniä.

Safir lähti kopista 1, Kávé tyttöjen välistä 3:sta ja Koru viimisestä.
Safir ei meinannut mennä koppiin, mutta nyt olin siihen jo asennoitunut ihan eritavalla, joten nätisti Safir sitten meni kun huomasi että temppuilut ei auta. Kopista ei myöskään kuulunut möykkää tms. joten nätisti se siellä odotti.

Safir sai ihan superin lähdön, johti etusuoralla. Mutta, koska Kávé nyt vaan sattuu olemaan 2-3 sekunttia nopeempi 480 metrillä, oli odotettavaa että se paahtaa ohi. Safir ja Koru ei kumminkaan hävinnyt Kávélle niin paljon kuin olin ehkä aluksi kuvitellut. Hyvin tytöt pinkoi komean pojan perässä!

Alla video treeneistä:

© Sari Vaihemäki

Kávélle tuli (käsi)ajaksi 34,4 sek. Ei ollenkaan huono aika, ottaen huomioon että Hyvinkään rata on tällähetkellä hidas uuden hiekan takia.

Maisa ei tosiaan päässyt juoksemaan lainkaan. Mutta, Maisa sai oman kisakopan. Jes!

Kiitti tytöt + koirat kivoista treeneistä. Ja kiitos Sari kuvaamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti