22. toukokuuta 2012

Maisan maastotreenit sekä virallinen mittaus

Ollaan Maisan kanssa käyty kaksi kertaa nyt Hyvinkäällä maastotreeneissä. Maastoahan ei kannattaisi hirveesti treenailla, mutta on ollut "pakko" käydä koittaan että ajaako Maisa viehettä kun ollaan aika huonosti päästy treenaamaan.

8. toukokuuta kävimme Hyvinkäällä ensimmäisen kerran, ja minua jännitti todella paljon että miten se maasto tytöltä sujuu. Melko pitkän odottelun jälkeen tuli vihdoin meidän vuoro. Menimme lähtöön ja sitten meinasi epätoivo iskeä. Otin Maisalta pannan pois, ja se vain katseli minua ja ympäristöä. Pelkäsin että se sinkoilee johonkin ihan muualle kun päästän irti. Mutta, kun moottori käynnistyi ja viehe lähti liikkeelle sinkosi Maisa tuhatta ja sataa perään. Rata ei ollut kovin vaativa, joka on aloittelijalle hyvä. Niin se tyttö pinkoi täysiä vieheen perässä alusta loppuun. Jeee! Olin niin iloinen ja ylpeä tytöstä. Harmi kun ei tullut kuvattua sen juoksua.

15. toukokuuta kävimme vielä toisen kerran treeneissä, ja nyt Maisa tiesi jo miksi siellä ollaan. Kuunteli moottorin pörinää ja katseli pellolle missä viehe meni. Jes!
Tyttö pinkoi jälleen todella hienosti, ja lopussa iski vielä kunnon tapon vieheelle; ensin kiinni ja sitten jarrutti vasta. Maisa heitti kuperkeikankin vieheen kanssa.

Nyt pitäisi vielä kerran koittaa maastoa kaverin kanssa, ja sitten voisin ilmoittaa Maisan maastokisoihin. Kirjankin voin anoa kun olemme saaneet tytölle virallisen mitan!

Kävin Maisan kanssa 14. toukokuuta Kartanolla mittauksessa. Hänen virallinnen mitta on 46,00 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti