13. syyskuuta 2012

Tyttöjen harkat

Kävin tyttöjen kanssa HVK:n treeneissä tiistaina. Ilma oli mitä mahtavin, vaikka ollaan jo ihan syksyssä. Aurinko paistoi ja olis tosi lämmin.

Olin klo. 18 tienoilla paikalla, ja silti sain lähtönumeron 48, ja toiseksi otin 58. Yllättävän nopeeta ne vedot kumminkin meni, ja tylsäähän treeneissä ei koskaan ole.

Viime kisoissa Safir hieman äksyili yhdelle nartulle. Tosin viehe oli ollut hyvän aikaa jo pysähtyneenä, ja koirat "hnegaili" radalla kun me ihmiset juostiin ottamaan koiria kiinni. Siinä menee kumminkin aina hetki että itse kerkee 480 metrin kopeilta etusuoralle/kaarteeseen.
Niinpä minulla ja Kertulla oli uusi strategia; Kerttu lämppää ja kopittaa Safirin, ja minä menen ns. kiinniottajaksi 350 metrin koppien luokse. Tätä strategiaa oli "pakko" käydä kokeilemssa myös käytännössä, ettei sitten kisoissa sählätä.

Safir lähti oikeen kiltisti Kertun mukaan, eikä ollut sen kummemmin kyttäilyt minun perään. Koppiin meni hienosti, ja juoksi upean upean juoksun yksin. Aika oli 34,03 sek. Käy kyllä kutkuttavan lähellä KV-ajat kokoajan! Safir jäi tappamaan viehettä raivokkaasti, ja oli ehkä hieman hämillään kun tulin ns. väärästä suunnasta ottamaan kiinni. Tämä taktiikka toteutetaan myös lauantain Kuninkuus juoksukisoissa.
Kiitos Kerttu avusta!

Safir sai myös tiistaina uuden kopan. Millersin, oranssilla lenkeillä. Kerttu vähän fiksas sitä sieltä ja täältä, ja nyt se on tosi hyvä! Kiitos Kertulle, myös tästä!

Maisa pääsi juoksemaan Lilli-whippetin kanssa, joka oli tosi mukavaa. Sai molemmat nuoret tytöt varman kaverin treenikaveriksi. Lilli lähti kopista nro. 6 ja Maisa kopista nro. 1. Lilli oli Maisaa nopeampi, ja kellotti ajan 19,7 sek. ja Maisa sai ajan 20,2 sek. Tosi hienosti pinkoi pienet tytöt. Maisa pääsee yhteen ratakisaan tänä vuonna. Saa nähdä kuinka paljon myöhemmin tulee maaliin muiden jälkeen. Haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti