19. huhtikuuta 2012

Rajasaaressa

Käytiin tänään Miron, Kertun, Aapon, Wilin ja Maisan kanssa Rajasaaressa. Autosta kun astui ulos, tultiin melkein katumapäälle; siellä tuuli kylmästi! Onneks "toisella puolen" saarta ei tuullut lainkaan, vaan siellä oli ihana ilta-aurinko ja suht. lämmin.

Kaikki kolme koiraa näytti viihtyvän erittäin hyvin. Wilikin oli aivan innoissaan, ja juoksi nuorison mukana reippaasti. Olen iloinen kun olen saanut Wiliä laihdutettua. Se oli tuossa talvella aika tuhdissa kunnossa. Huomaa että on tullut elämänlaatuun parannusta kun on kevyempi olo!

Kun tulin kotiin, päätin punnita koko konkkaronkan, sitä ei kovin usein tuu tehtyä. Punnitus tapahtui kylläkin ruokailun jälkeen, joten jokunen 100 g voi painot heittää. Niin, ja mittasin myös säkäkorkeudet. Ne on tosin ihan noin suurinpiirtein.

Maisa: n. 48 cm & n. 11 kg 
Safir: n. 64 cm & n. 19 kg
Unto: n. 35 cm & n. 5 kg
Wili: n. 43 cm & n. 11 kg

Maisa on minusta hyvässä kunnossa. Safir on myös hyvässä kunnossa, vähän toki "pöhettynyt" vielä juoksujen takia. Unto saisi kyllä lihota n. 1 kg ja Wili taas voisi laihtua n. 1 kg.

Tänään Maisa söi jälleen ruoan hyvällä ruokahalulla. Nyt uskon että nirppanokkaisuus on jäänyt ja raakaruoka kelpaa neidille. Tiistaina saammekin hurjan ison satsin lihaa kotiin.

© Kerttu Haaslahti
© Kerttu Haaslahti
© Kerttu Haaslahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti