19. joulukuuta 2011

Yhteenveto vuodesta 2011

Olisi varmaan paikallaan muistella hieman mennyttä vuotta näyttelyiden sekä kisojen osalta!

Näyttelyissä tuli Safirin kanssa käytyä suht. ahkerasti, tietenkin metsästäen niitä sertejä ja cacibeja. Ja tulihan niitä!

Laskujeni mukaan kymmenessä näyttelyssä tuli kaikkiaan käytyä ja niistä laatuarvostelujen tuloksina on 9 x ERI ja 1 x EH.

Ensimmäisen sertin Safir sai Heinolassa 22.8.2010, ja ne kaksi uupuvaa sertiä tulivatkin sitten peräkkäisissä näyttelyissä tänä kesänä: toinen Helsingissä 22.7.2011 ja kolmas Tampereella 17.9.2011.
Tyttö siis valioitu heti kun siihen oli mahdollisuus!

Ensimmäisen cacibin Safir nappasi alkuvuodesta Viron riessulta (13.2.2011). Kaksi seuraavaa tulivat: Helsingistä 22.7.2011 vara-cacibin vahvistuttua cacibiksi, ja Messarista 4.12.2011.

Ei hassummin!
Ja näin ollenhan meidän ei enää tarvisi suomessa käydä näyttelyissä. Seuraavaksi pitäisi sitten lähtee metsästämään niitä sertejä ja cacib ulkomailta!

Voin myös suurella  ilolla muistella poikani Miron ja Safirin lapsi&koira -kilpailuja. Niin hienosti nuo minun rakkaat ovat kaksin pärjänneet! On ne sellainen kaksikko että huh!

Maisa ei ole vielä paljon näyttelyissä kierrellyt. Enkä tiedä miten sen kanssa innostun kiertämään. Maisan otin itselleni enemmänkin agilityyn kaveriksi. Mutta on Maisalla hieno VSP-pentu sijoitus Tampereelta. Hieno Maissilapsi!

Rata- ja maastokisoista ei ollut mitään odotuksia. Ainut toive oli että koira juoksee puhtaat suoritukset, pääsee ehjänä maaliin ja että sillä on kivaa!

Mustialan maastoissa Safir sitten yllätti voitolla ja sertillä. En olisi kyllä uskonut! Tiedänhän minä että se on 110% viehevarma, ja että se juoksee. Mutta silti en olisi etukäteen uskaltanut toivoa että niin hienosti menisi.

No, Helsingin maastoissa en kyllä enää uskaltanut uskoa noin hyvään tulokseen. Mutta, niinpä se sieltäkin serti napsahti, ja myös se cacil tulla tupsahti.

On se hieno tyttö!

Ratakisat minua jännitti vieläkin enemmän. Koska siellä juostaan yleensä isommassa porukassa, ja siihen Safir ei ollut tottunut. Ja ensimmäiset kisat näyttikin sen että hermot ei vielä kestä sitä painetta mitä muut antaa. Vauhtia ja kestävyyttä kyllä olisi riittänyt, mutta pää ei vielä nuorella koiralla kestänyt.

Mutta saatiin muutama startti niin että mukana oli vain 2-3 koiraa, ja ne tekivät Safirille erittäin hyvää. Siten tyttö hoksasikin että kun vain avaa hanat ja antaa mennä, niin kyllä sitten pärjää.

Safir osallistui 6 ratakisaan, ja niistä se voitti 3. Tietenkin radalta saatu serti kruunasi koko tämän kauden!! Sloughit kun ei alita KV-aikaa turhan usein suomessa.

Täytyy tässä olla myös itseensä tyytyväinen. Olen osanut hoitaa, ruokkia ja treenata kilpuriani oikein!
Vaikka epäilyjäkin sen suhteen on ollut...?! Tulokset puhukoot kumminkin puolestaan!

Ensi kautta odotetaan jo innoisaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti